Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Coronaviruset och covid-19

Borås Stads samlade information samt frågor och svar om coronaviruset och covid-19.

Energi- och klimatrådgivning

Pågående klimatförändringar gör att världen behöver genomföra en kraftfull energieffektivisering och gå över till förnyelsebara och hållbara energislag.

Borås stad erbjuder gratis och opartisk energi- och klimatrådgivning både för privatpersoner och företag (på webbplatsen Företagande, råd och service hittar du information riktad till dig som företagare). Energi- och klimatrådgivningen finns tillgängligt på Miljöförvaltningen, men vid behov kan energi- och klimatrådgivaren besöka ditt boende eller företag för att komma med råd och tips kring din energianvändning.

Energi- och klimatrådgivare är John Hamnelid och Peter Rydberg. Båda sitter i Nornan, Stora Brogatan 45. John nås på telefonnummer: 033-35 30 99, e-post: john.hamnelid@boras.se och Peter nås på telefonnummer: 033-35 30 11, e-post peter.krahl.rydberg@boras.se.

John och Peter svarar gärna på frågor om till exempel solelsproduktion och om hur du kan minska din energianvändning, energianvändningens klimatpåverkan och uppvärmningskostnader hemma hos dig.

Senast ändrad: 2019-12-18 16.34

Ändrad av:

Dela sidan: Energi- och klimatrådgivning

g q n C