Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Gymnasial teoretisk vuxenutbildning

På den gymnasiala teoretiska vuxenutbildningen kan du komplettera dina tidigare gymnasiebetyg, bredda din kompetens för ett yrke eller få behörighet till högskola och universitet. Vi tar dig vidare i livet mot högre utbildning och arbete. 

Sök till gymnasiala kurserÖppnas i nytt fönster.
Två elever som studerar

Studera när det passar dig

Du kan läsa på dagtid, kvällstid, distans eller närdistans. Du kan studera i din egen takt och anpassa utbildningen till ditt jobb eller annan aktivitet.
Vår studie- och yrkesvägledning berättar gärna mer.

Dagtid

Detta alternativ har flest lärarledda lektioner och erbjuder lärande tillsammans med andra. Du har tillgång till individuellt stöd, studiehall och bibliotek.

Kvällstid

Är alternativet för dig som vill studera i grupp och kvällstid. Lektionerna äger rum online (via Google Meet) en kväll per vecka, kl. 17.30. Se kurskatalog för mer information om vilken dag. Vissa moment, som laborationer och prov, sker i skolan.

Distans

För dig som inte vill eller kan studera kurser på dagtid eller kvällstid. Kurserna ges i samarbete med Arena utbildning.

Närdistans

Passar dig som vill studera på distans och samtidigt ha möjlighet att träffa din lärare och använda bemannade studiehallar på Komvux.


Ikon: pratbubblor

Om du har frågor kontakta:

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: Gymnasial teoretisk vuxenutbildning

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol
Ikon: tidning

Nyheter

Ikon: Kalender

Kalender