Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Folkhälsoarbete på Sjöbo

Ett gemensamt fokusområde inom områdesutvecklingsarbetet på Sjöbo är att på olika sätt befolka och skapa liv och rörelse på torget.

Drömmen om Sjöbo - Fotoutställning

Välkommen till utställningen som är en del av arbetet med samma namn, "Drömmen om Sjöbo”. Arbetet innebär en utveckling av Sjöbo som du som bor på Sjöbo är välkommen att vara delaktig i tillsammans med Borås Stad, Bostäder i Borås, föreningsliv och näringsliv.

Fotoutställningen är ett sätt att starta dialoger med dig och alla andra som bor och verkar på Sjöbo. Vi hoppas att den skapar engagemang och ger inspiration så att vi sedan kan arbta vidare för att utveckla Sjöbo tillsammans.

Om Drömmen om Sjöbo

Sjöbohuset - många verksamheter under samma tak

Sjöbohuset, mitt på torget, förväntas att vara klart i mitten av 2024. Efter ombyggnationen kommer mötesplats, öppen ungdomsverksamhet och bibliotek vara under ett och samma tak.

Under 2023 och fram tills Sjöbohuset är klart kommer verksamheterna att utgå från olika tillfälliga lokaler på torget.

Mötesplats Sjöbo

Sjöbodagen

Varje år anordnas Sjöbodagen i samverkan med olika föreningar. Sjöbodagen är en dag för hela familjen. Nästa Sjöbodag anordnas under hösten 2024.

Mer information om Aktivitetsdagar

Familjecentral

Sjöbo Familjecentral vänder sig till blivande förälder eller har barn i åldrarna och tills dess att ditt barn börjat förskoleklassen. På familjecentralen finns BVC, Öppen föskola, bibliotek och socialrådgivning.

Mer information om Familjecentralen Sjöbo

Ikon: pratbubblor

Om du har frågor kontakta:

Telefon:

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: Folkhälsoarbete på Sjöbo

Facebooksymbol LinkedInsymbol E-postsymbol
Ikon: tidning

Nyheter