Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Dalsjöfors, ortsråd

Välkommen till Dalsjöfors ortsråd/Vi bryr oss! Vill du påverka eller har idéer? Har du saker som du anser att kommunen och andra på orten borde veta om situationen i eller omkring Dalsjöfors? Detta är den typ av frågor som ortsrådet finns till för – en arena där vi tillsammans kan arbeta med att medborgarnas åsikter vägleder Borås Stads agerande och planer och att information från Borås Stad når ut till de som påverkas på orten.

Ortsrådet är inte " några stycken" som gör alla saker, utan ortsrådets möten fungerar som en mötesplats där information, idéer och frågor kan lyftas och projekt och aktiviteter kan skapas. Projekt blir verklighet genom ditt frivilliga engagemang och din medverkan i arbetsgrupper.

Det finns också ett samarbete med närliggande samhällen och deras respektive ortsråd, alla samlade under Attraktiva Toarp.

Delaktighet, engagemang, stolthet. Genom din samverkan och ditt engagemang tar vi tillsammans ansvar för att göra vårt närområde till en attraktiv plats att bo och verka i.

Dalsjöfors ortsråd/Vi bryr oss är en öppen grupp som med representanter från Dalsjöfors företag, föreningar, Borås Stad, skola och förskola samt kyrka som träffas regelbundet för att utveckla orten, samverka på olika sätt och lyfter aktuella händelser som berör oss på orten

Kontaktperson

Calle Karlsson, ortsrådskoordinator. E-post: dalsjofors@ortsrad.se.

Exempel på aktiva föreningar med fler:

Ikon: pratbubblor

Om du har frågor kontakta:

Telefon:

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: Dalsjöfors, ortsråd

Facebooksymbol LinkedInsymbol E-postsymbol
Ikon: tidning

Nyheter

Ikon: Kalender

Sammanträdeskalender