Meny

Meny

Grillning i anslutning till restaurang

När våren kommer plockas också grillarna fram. Här får du några råd och riktlinjer att hålla dig till för en bra hantering.

  • Livsmedel ska hålla rätt temperatur. För varmhållning rekommenderas minst plus 60 grader Celsius och kylförvaring högst plus 8 grader Celsius.
  • Förvara livsmedel rätt för att skydda mot eventuella skadedjur.
  • Se till att det finns tillräckligt med avställningsyta.
  • Du måste ha tillgång till handrengöring – vatten eller desinfektionsmedel.
  • Det bör finnas engångshanddukar.
  • Glöm inte regelbundet rengöra gallret och redskapen.
  • Du behöver ha en avfallsbehållare nära.
  • Momentet ska läggas in i din befintliga egenkontroll, vara tillfälligt och säsongsbetonad.
  • Se till att grillen är placerad på en lämplig plats i förhållande till vindriktningen.
  • Tänk på att grannarna kan störas av röken!
  • Håll rent och snyggt runt grillen.

p

Kontakt

Senast ändrad: 2019-09-03 12.15

Ändrad av:

Dela sidan: Grillning i anslutning till restaurang

g q n C

y Nyheter

  • 2019-09-17 10.16

    Näringslivsdagen 2019

    Alla stora innovatörer har något gemensamt. De har modet att göra det som ingen tidigare gjort.
  • 2019-09-13 11.24

    Nu ska Stadshusets entré byggas om

    På måndag den 16 september påbörjas arbetet med att bygga om Stadshusets entré. Huvudentrén mot Kungsgatan stängs och be...
  • 2019-09-10 15.25

    Passa på att tycka till om oss!

    Är du en av de 1 600 boråsare som har fått brev från Statistiska centralbyrån? I medborgarundersökningen har du möjlighe...

y Nyheter

  • Bengt Engberg, vd för AB Bostäder.
  • Barn som målar.

o Kalender

  • Företagslunch
  • Kalenderblad

p

Kontakt